Koirankoulutus ja metsästys

 
 
 

Korpimaan tilalla on erinomaiset mahdollisuudet kaikkien lintukoirien koulutukseen, olipa koirasi minkä rotuinen tahansa. Noin 70 hehtaarin alueella pääset koirasi kanssa vaihtelevaan maastoon; pellolle, metsään ja hakkuu-aukoille. Alue on turvallinen myös pentujen treenaamiseen, sillä lähistöllä ei kulje teitä eikä ole muita vaarapaikkoja.

Aloitamme kauden aina aikuisilla linnuilla, joten koirat saavat kunnollista treeniä heti alkusyksystä. Istutamme lintuja maastoon lisää koko metsästyskauden ajan. Näin varmistamme, että lintuja on maastossa koko koulutuskauden juuri sopivasti. Varmistamme ennalta, että maastosta on löydettävissä haluamanne määrä fasaaneja. Ilman lisämaksua saatte ampua maastosta mukaanne niin monta fasaania kuin olette ennalta varanneet.

Otamme alueelle ainoastaan yhden varauksen kerrallaan, joten koko maasto on vain sinun käytössäsi. Samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet pääsevät mukaan ilmaiseksi, myöskään perheen koulutettavien koirien määrää ei ole rajoitettu. Katselijat ja mahdollinen koiran toinen omistaja ovat myös tervetulleita veloituksetta. Lisäksi voit pienestä lisämaksusta ottaa mukaan niin monta henkilöä kuin haluat. Varaukseen sisältyy aina myös nuotiopaikka puineen.
Järjestämme tilalla ryhmille myös fasaanijahteja, joissa metsästys tapahtuu seisovien koirien avulla. Kysy lisää!

Laavussamme pidät vaikkapa tunnelmallisen kokouksen!

VARAA

KOULUTUSPÄIVÄSI

TÄSTÄ


HINNASTON
NÄET

TÄSTÄ

Laavussamme
pidät vaikkapa
tunnelmallisen
kokouksen!